Färger

Hösten är bäst i skogen en solig dag. I går var vi ute hela familjen på en lång skogspromenad och njöt av den fantastiska höst dagen och alla färger som naturen exploderat i. Det var en rejäl promenad vi tog och vårat största misstag var att vi inte hade med oss något att fika. Så det var lite pip och gnäll när energin började tryta. Och jag förstår att de söta barnen var trötta för även jag och Nicke var ganska matta i benen när vi väl kom ut ur skogen mer än 2 timmar senare. Planen var inte att gå så långt från början, men det var så skönt och så vackert i skogen att vi ville inte gå hem.

Idag var det inte lika varmt och behagligt ute. Gry har en kompis hemma och vi var ute i lekparken under förmiddagen. Så länge man inte står stilla så är det ganska skönt. Men skulle man få för sig att slå sig ner en stund på en bänk eller bara stå still och glo så börjar man frysa ganska fort.

Och Emil har nerdräkning föra att gå på kalas snart, och han tittar på sin nya klocka gång på gång och tycker nog att minutrarna går väldigt långsamt nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0