Helgen gick fort

Den helgen bara rusade förbi. Och här sitter jag nu, måndag morgon och undrar vad det var som hände.
Ja ibland går helgerna lite väl fort kan jag tycka.

Det var fullt upp hela helgen i alla fall. I lördags var vi och hälsade på pappa som i går fyllde 79 år. Ingen dålig ålder. Vi kom dit på eftermiddagen och hade med oss lite gott att fika. Erik W och Helena som kom dit tidigare hade med sig köttgryta som de åt till lunch. Erik J kom också över och fikade lite med oss och busade och lekte med Emil och Gry. Gissar att pappa fick ett och annat besök även på själva födelsedagen också.

Vi kunde inte åka till pappa igår för då var vi bjudna på barndop på Muskö. Det var min borors dotters son lilla Alexander som skulle döpas. Och för att ta sig ut till Muskö så måste man åka genom en väldigt smal och lång tunnel under vattnet. Detta skulle visa sig (lite oväntat) vara väldigt ångest framkallande för mig. Fick nästan panik i tunneln och svårt att andas, och jag var tvungen att lägga allt mitt fokus på min andning för att avleda de begynnande paniken. En mycket obehaglig kännsla. Och det värsta av allt var ju att jag visste att jag måste ta mig igenom denna tunnel en gång till för att ta mig hem.

Dopet var mycket fint och trevligt, och efteråt bjöds det på matiga mackor och fika hemma hos Lisa och Fredrik, och det var fullt av barn i alla åldrar och storlekar. Sen var det dags att åka hem igen och återvända till tunneln. Och när vi kör ner i den så frågar Emil lite försynt:
-Mamma, har du svårt att andas nu?
Vilket leder till att stämmningen i bilen blir mer lättasam än panikartad och vi beundrar han för hans omtänksamhet. Och jag lyckas ta mig igenom tunneln än en gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0